maandag 18 juli 2011

Vakantie

Het blijft heel heet hier, zeker 30 graden, maar gelukkig met een windje. Nog twee keer fitnessen en dan is ons abonnement afgelopen. Dan kunnen we nog een paar dagen echt relaxen s'ochtends. We rommelen onze dagen een beetje door. Gisteren hebben we een heel goed restaurantje ontdekt. Het was aan de prijs, 14,50 voor een spaghetti al aglio, maar het was lekker! Nico had nog nooit zulke lekkere spaghetti gegeten. Mijn bordje, zeebaars met gekookte krieltjes in de schil was ook bijzonder lekker. De jongens hadden lasagne.
Het is een restaurant in Nueva Andalucia.
Wij hebben zelf bijna de gamba's al pil pil nagemaakt van Miel y Nata. Nog even en dan is het gelukt. Het geheim: voor 4 porties 4 bollen knoflook snipperen. Tsja, je moet niet nog een afspraak hebben als je dat gegeten, of klaargemaakt hebt. Mijn vingers ruiken nu nog naar knoflook.

Natuurlijk bezoeken we Puerto Banus vrijwel dagelijks. Matthijs vind het leuk om dure auto's te fotograferen, en Patrick en Nico kijken er graag naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten