zaterdag 13 augustus 2011

Londen

Na twee uur vertraging zijn we gisteravond pas om half 12 in ons hotel aangekomen. In Engeland is het dan een uur eerder, dus het was hier half 11. We zitten in het Radisson Blu hotel op het vliegveld. Was ik even blij dat ik een hotel op het vliegveld geboekt had voor de eerste nacht! We liepen zo vanaf de gate door een tunnel in twee minuten de hotellobby binnen.

We hebben even een kopje thee gedronken en zijn toen lekker gaan slapen. De hotelkamer ziet er heel mooi uit.Hier is de standaard Londen norm, heel klein, niet van toepassing.We hebben een ruime kamer, schoon, de badkamer ook, met internet. En een waterkoker met wat thee, chocomel en oploskoffie. De airconditioning doet het goed. Matthijs schrok even dat het een tweepersoonsbed is in plaats van de bestelde twee lossen bedden, maar het is een enorm groot bed dus toen kon hij er mee leven. :) Hij vertelde net dat hij vanacht op mijn arm geslapen heeft,maar dat heb ik niet gemerkt. Jammer, een mooi moeder-zoon moment gemist. :)

Straks gaan we met de bus naar Londen. Kost een stuk minder dan de trein, duurt wat langer maar we mogen toch pas om 14.00 uur in het hotel inchecken, dus we hebben ruim de tijd. Dan zien we ook vast wat van Londen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten